Kontakt Pfizer

Hvordan kontakte oss:

Kontakt Pfizer

Du er velkommen til å sende e-post til Pfizer via skjemaet nedenfor eller kontakt oss på adressen eller telefonnummeret nedenfor. Vi vil svare på spørsmålet ditt så rask vi kan.
Vi gjør vårt beste for å svare på dine spørsmål, men vi gjør oppmerksom på at den medisinske avdeling ikke har mulighet til å gi individuell medisinsk rådgiving. For individuelle råd om medisiner og behandling, bør du alltid oppsøke lege.

Vil rapportere en bivirkning?
For å rapportere bivirkninger, bruk et eget skjema, klikk her for å gå videre.

Pfizer AS
Drammensveien 288
N-0283 Oslo
Postboks 3
N-1324 Lysaker
Norway
Telefon: +47 67 52 61 00

 

Send ditt spørsmål via skjemaet

For å svare på spørsmålet på best mulig måte, ber vi deg fylle ut feltene nedenfor.
Enkelte felt er obligatoriske og må fylles ut slik at vi kan være i stand til å behandle forespørselen. Pfizer tar vare på din integritet og ingen informasjon vil bli brukt til andre formål enn denne tjenesten. For mer informasjon les Pfizer sine personopplysninger og internett-policy.

Kontakt Pfizer

For å kunne svare på din henvendelse må Pfizer AS (Pb 3,1324 Lysaker) behandle de oppgitte personopplysningene fra deg. Pfizer er et internasjonalt selskap så opplysningene vil også bli lagret utenfor Europa, f.eks. USA. Du kan når som helst trekke ditt samtykke til denne behandlingen ved å kontakte oss på nytt. Du kan lese mer om hvordan vi behandler dine personopplysninger, hvem vi deler dem med, hvor lenge vi oppbevarer dem mv. på nettsiden om personvernpolicy.

PP-GIP-NOR-0411