Kontakt ossInvestorsCareersMediaScienceContact Us
SamfunnsansvarHjemOm PfizerSamfunnsansvar

Pfizer er et stort og globalt selskap og vi tar vårt samfunnsansvar på alvor. Vårt høyeste mål er å levere medisinske gjennombrudd som endrer menneskers liv. Det skal vi gjøre på en måte som er til det beste for pasientene samtidig som vi tar vare på miljøet og opptrer ansvarlig på alle områder.

I Pfizer har vi et bevisst forhold til mangfold på arbeidsplassen. Som ansatt i Pfizer skal du være trygg på at likestilling er en selvfølge og at diskriminering på bakgrunn av hudfarge, kjønn, legning eller funksjonshemming ikke skal finne sted. 
Les rapporten om redegjørelse knyttet til likestilling og ikke-diskrimineringLes tidligere rapport om redegjørelse knyttet til likestilling og ikke-diskrimineringLes rapporten om Pfizer’s redegjørelse for aktsomhetsvurderinger i henhold til ÅpenhetslovenLes tidligere rapport om Pfizer’s redegjørelse for aktsomhetsvurderinger i henhold til Åpenhetsloven
Her kan du lese mer om noen av områdene vi fokuserer på som en del av vårt samfunnsansvar.​​​

Riktig legemiddelbrukPfizer Norge har som visjon å være en pådriver for riktig legemiddelbruk i Norge. Det betyr at pasienten skal få riktig medisin til riktig tid i riktig dose. Det skal alltid være hensynet til pasientenes helse som skal styre valg av behandling. Les merAntibiotikaresistens rapport

Skal vi løse utfordringen om antiobiotikaresistens, må nye finansieringsløsninger være en del av løsningen.

Les rapporten her 
PP-UNP-NOR-1010 | Utarbeidet: 06.2024
Om PfizerSamfunnsansvarPfizer menerLegemidlerKontakt ossJobbe i Pfizer Bivirkningsrapportering Brukervilkår for nettstedetPersonvernerklæring Cookie-erklæring © 2023 Pfizer AS. Innholdet er rettighetsbeskyttet.  

PP-UNP-NOR-0769
 
Pfizer AS, org.nr 915 213 596
Postadresse: Postboks 3, 1324 Lysaker
Besøksadresse: Drammensveien 288, 0283 Oslo
Tlf.: +47 67 52 61 00