Kontakt ossInvestorsCareersMediaScienceContact Us
Jobbe i PfizerHjemJobbe i Pfizer

Pfizer er et av verdens ledende legemiddelselskap med virksomhet i 150 land. Helt siden selskapet ble etablert i 1849 har vi utviklet legemidler som forebygger sykdom, gir bedre helse og redder liv. I dag tilbyr vi over 100 medisiner til pasienter i Norge blant annet for behandling av kreft, revmatiske sykdommer, psykiske lidelser og hjertesykdom.

Pfizer Norge består av ansatte med høy kompetanse blant annet innenfor medisin, farmasi, biokjemi, helseøkonomi og forretningsdrift.

Vår visjon er å være en pådriver for riktig legemiddelbruk i Norge. Vi samarbeider med helsetjenesten for å sikre at pasientene kan få riktig medisin i riktig dose til riktig tid. Pfizer verdsetter medarbeidere med engasjement, integritet og kunnskap.

Vi ønsker et mangfold av medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Selskapet har mange spennende karrieremuligheter, både nasjonalt og internasjonalt.

Ledige stillinger

Ledige stillinger i Norge og i andre land annonseres på våre sider Pfizer Global Careers

Ledige stillinger

Hvem Hvem er vi

Vi er et av verdens ledende biofarmasøytiske selskap. Pfizer ble etablert i 1849 og har i dag kontorer i over 150 land med totalt 100000 ansatte. Pfizer driver omfattende forskning og utvikling for å gi mennesker tilbud om behandling som kan gi dem betydelig bedre helse. Pfizer var et av de første selskapene som produserte penicillin. Pfizer har også utviklet vaksiner som forebygger sykdom som tidligere har kostet mange barn og voksne livet. Vi er litt flere kvinner enn menn som er ansatt i Pfizer i Norge. Vi er kollegaer med mange forskjellige utdannelser og bakgrunner blant annet økonomer, leger, farmasøyter, sykepleiere, biologer, salg- og markedspersoner, helseøkonomer, journalist, advokat, fysioterapeuter, administrasjon og IT.

Utvikling Hva kan vi gjøre for deg

Lederne i Pfizer har fokus på å utvikle sine medarbeidere slik at alle kan gjøre en best mulig jobb ut ifra sine forutsetninger. Pfizer tilbyr sine medarbeidere en rekke muligheter for å utvikle seg og sin kompetanse og oppmuntrer til samarbeid med kollegaer i andre land med internasjonale prosjekter og å delta i interne utdanningsprogrammer. Vi mener at ved å la ansatte trives og blomstre vil forretningen blomstre og dette vil igjen komme pasientene til gode.

FordelerHva kan vi tilby deg

Vi vet at kollegaene våre er vår viktigste ressurs og det ønsker vi å vise på flere områder. Vi tilbyr en meget konkurransedyktig kompensasjonspakke, blant annet:

  • Fleksibilitet på arbeidsplassen med mulighet for å jobbe hjemmefra

  • Gode pensjons- og forsikringsordninger

  • Mobil- og datapakke

  • Sosiale samlinger og arrangementer og tilbud om trening og fysiske aktiviteter

MiljøVi tar ansvar for miljøet

Pfizer erkjenner at miljøet er et gjensidig og globalt ansvar. Derfor jobber vi hardt for å motvirke klimaendringer ved for eksempel å ha vindturbiner og solceller over hele verden. Vi har redusert bruken av plast og innført resirkuleringsprogram. Når vi produserer medisiner bruker vi den kjemien som påvirker miljøet minst og strever etter å unngå medisinrester i vannet vårt.

PP-UNP-NOR-0985| Utarbeidet: 03.2024
Om PfizerSamfunnsansvarPfizer menerLegemidlerKontakt ossJobbe i Pfizer Bivirkningsrapportering Brukervilkår for nettstedetPersonvernerklæring Cookie-erklæring © 2023 Pfizer AS. Innholdet er rettighetsbeskyttet.  

PP-UNP-NOR-0769
 
Pfizer AS, org.nr 915 213 596
Postadresse: Postboks 3, 1324 Lysaker
Besøksadresse: Drammensveien 288, 0283 Oslo
Tlf.: +47 67 52 61 00