Kontakt ossInvestorsCareersMediaScienceContact Us
Om Pfizer

Pfizer er et av verdens ledende biofarmasøytiske selskap. Helt siden to gründere startet selskapet i USA i 1849, har Pfizer utviklet medisiner som forbedrer pasientenes helse, forebygger sykdom og redder liv. I Norge har Pfizer ansatte med sterk kompetanse innenfor medisin, farmasi, biokjemi, helseøkonomi og andre fagområder. Vår visjon er å bidra til medisinske gjennombrudd som gjør menneskers liv bedre.

Historien om Pfizer
Forskning og utvikling

Pfizer konsenterer sin innsats innen forskning og utvikling til de områder der vi ser det største behovet og de vitenskapelige mulighetene.

Les mer
Samfunnsansvar

Pfizer er et stort og globalt selskap og vi tar vårt samfunnsansvar på alvor. Vårt høyeste mål er å levere medisinske gjennombrudd som endrer menneskers liv. Det skal vi gjøre på en måte som er til det beste for pasientene samtidig som vi tar vare på miljøet og opptrer ansvarlig på alle områder.

Les mer

Pfizer sin historie

I Norge har Pfizer ansatte med sterk kompetanse innenfor medisin, farmasi, biokjemi, helseøkonomi og andre fagområder. Vår visjon er å bidra til medisinske gjennombrudd som gjør menneskers liv bedre.

Les mer
Verdien av legemidler

Medisinsk forskning fortsetter å gi oss nye muligheter og nytt håp for mange pasienter i fremtiden. Vårt mål er å fortsette å levere nye medisinske gjennombrudd som kan endre pasienters liv.
Vi har samlet noen artikler som forteller historien om verdien av legemidler. 

Les mer
Jobbe i Pfizer

Hos Pfizer er mangfold en av kjerneverdiene. Et mangfoldig og inkluderende arbeidsmiljø skaper ikke bare en sterkere kultur – det skaper og.

Les mer
Koronavaksinen fra BioNTech og Pfizer

I Norge er det Direktoratet for medisinske produkter og Folkehelseinstituttet som informerer befolkningen vedrørende covid-19 og vaksinering.

Les mer
Riktig legemiddelbrukRiktig legemiddelbruk

Legemidler hjelper mennesker på mange måter, som forebyggende, helbredende eller lindrende behandling. Noen legemidler brukes til å stille en diagnose, og andre til å behandle sykdommer.

Les mer
Om bivirkninger

Alle legemidler og vaksiner kan gi bivirkninger, men ikke alle som bruker et legemiddel får bivirkninger. Hva er en bivirkning og hvordan skal man forholde seg til det som kan oppleves som bivirknng.

Les mer
Samarbeid:Overføring til helsepersonell og helseorganisasjoner (EFPIA)

Offentliggjøringen av verdioverføringer har som mål å rapportere verdiene som mottas av helsepersonell og helseorganisasjoner som Pfizer samhandler med.

Les mer
Overføring til pasientorganisasjoner

Informasjon om samarbeid med pasient- og brukerorganisasjoner.

Les mer
PP-UNP-NOR-0990 | Utarbeidet: 03.2024
Om PfizerSamfunnsansvarPfizer menerLegemidlerKontakt ossJobbe i Pfizer Bivirkningsrapportering Brukervilkår for nettstedetPersonvernerklæring Cookie-erklæring © 2023 Pfizer AS. Innholdet er rettighetsbeskyttet.  

PP-UNP-NOR-0769
 
Pfizer AS, org.nr 915 213 596
Postadresse: Postboks 3, 1324 Lysaker
Besøksadresse: Drammensveien 288, 0283 Oslo
Tlf.: +47 67 52 61 00