Kontakt ossInvestorsCareersMediaScienceContact Us
Helse- og sykdomsinformasjonHjemOm PfizerHelse- og sykdomsinformasjon

Din helse er viktig for oss. Pfizer sin virksomhet handler om å utvikle medisiner og vaksiner, men også om å tilby råd og verktøy som kan hjelpe deg og dine nærmeste til å leve et lengre og friskere liv.

Er du pasient eller pårørende? På Pfizer sin YouTube-kanal finner du en rekke videoer med helse- og sykdomsinformasjon innenfor flere av våre behandlingsområder.

Pfizer Norge - Helse på YouTube
Helse- og sykdomsinformasjonAtopisk eksem

Atopisk eksem, som også kalles eksem eller atopisk dermatitt, er en av de vanligste kroniske inflammatoriske hudsykdommene og rammer så mange som 15-20% av skolebarn og 2-3% av den voksne befolkning i Norge. 

Lær mer
Kreft og livet

Å få en kreftdiagnose kan gi mange ulike følelser og reaksjoner, både for den som får kreft selv og for alle rundt. Vi ønsker å bidra med god informasjon som kan være til hjelp og støtte for kreftpasienter og pårørende. 

Lær mer
PP-UNP-NOR-0987 | Utarbeidet: 03.2024
Om PfizerSamfunnsansvarPfizer menerLegemidlerKontakt ossJobbe i Pfizer Bivirkningsrapportering Brukervilkår for nettstedetPersonvernerklæring Cookie-erklæring © 2023 Pfizer AS. Innholdet er rettighetsbeskyttet.  

PP-UNP-NOR-0769
 
Pfizer AS, org.nr 915 213 596
Postadresse: Postboks 3, 1324 Lysaker
Besøksadresse: Drammensveien 288, 0283 Oslo
Tlf.: +47 67 52 61 00