Kontakt ossInvestorsCareersMediaScienceContact Us
HjemOm PfizerVerdioverføringerOverføring til pasientorganisasjonerOverføring til pasientorganisasjoner

Informasjon om samarbeid med pasient- og brukerorganisasjoner

Pasientorganisasjoner har som mål å forbedre livene til mennesker med en bestemt sykdom eller medisinsk tilstand. Å jobbe med pasientorganisasjoner lar oss støtte deres aktiviteter, der det er hensiktsmessig, og for å bedre forstå pasientenes udekkede behov og hvordan de best kan dekkes. Gjennom pasientinnsikt får vi bedre kunnskap om sykdomsbyrden, noe som er grunnlaget for vår innsats for å utvikle medisiner og støtteprogrammer for pasientmiljøet.

Når det gjelder finansiering eller arbeid med pasientorganisasjoner, er Pfizers veiledende prinsipper uavhengighet og åpenhet. Relasjoner til pasientorganisasjoner er både verdifulle og essensielle, og ved å sikre at disse organisasjonene opprettholder sin uavhengighet og at relasjonene våre er transparente, kan vi være trygge og stolte over dette samarbeidet. Å dele informasjon om dette på en enkel og åpen måte vil bidra til å forklare den kritiske verdien en dialog med pasientorganisasjoner gir til pasientbehandling.

Vi mener at åpenhet er avgjørende for å bygge og opprettholde tillit til Pfizer og til medisinene våre, og støtter sterkt arbeidet som utføres av European Federation of Pharmaceutical Industries and Associations (EFPIA) for å forbedre åpenheten på tvers av den farmasøytiske industrien.

Vår publikasjonsside
PP-UNP-NOR-0788 | Utarbeidet: 06.2023
Om PfizerSamfunnsansvarPfizer menerLegemidlerKontakt ossJobbe i Pfizer Bivirkningsrapportering Brukervilkår for nettstedetPersonvernerklæring Cookie-erklæring © 2023 Pfizer AS. Innholdet er rettighetsbeskyttet.  

PP-UNP-NOR-0769
 
Pfizer AS, org.nr 915 213 596
Postadresse: Postboks 3, 1324 Lysaker
Besøksadresse: Drammensveien 288, 0283 Oslo
Tlf.: +47 67 52 61 00