Kontakt ossInvestorsCareersMediaScienceContact Us
HjemPfizer menerAntibiotikaresistens rapportAntibiotikaresistens rapport

Antibiotikaresistens

- nye finanseringsmodeller som en av løsningene


Arbeidet for å reparere et ødelagt antibiotikamarked pågår i flere industrialiserte land som Storbritannia og Sverige. Også norske politikere har tatt utfordringen. 

Med denne rapporten håper vi å gi en plattform for konstruktive diskusjoner. Vi ønsker å peke på noen mulige løsninger og muligheter som kan bringe oss videre. Og vi vil være blant dem som sørger for at denne viktige saken blir en del av det offentlige ordskiftet.

Når du ser en sliten kreftpasient med lavt immunforsvar, er det lettere å forstå hva dette egentlig gjelder. For denne pasienten kan det å ha effektive antibiotika være avgjørende for om hun overlever, sier Ingrid Stenstadvold Ross, Generalsekretær i Kreftforeningen.

Antibiotikaresistens rapport

Skal vi løse utfordringen om antiobiotikaresistens, må nye finansieringsløsninger være en del av løsningen.

Les rapporten her 

Rapporten er utarbeidet av Pfizer i samarbeid med rådgivningsfirmaet First House. Har du spørsmål om rapporten, ta kontakt per e-post til [email protected].

PP-UNP-NOR-0792| Utarbeidet: 06.2023
Om PfizerSamfunnsansvarPfizer menerLegemidlerKontakt ossJobbe i Pfizer Bivirkningsrapportering Brukervilkår for nettstedetPersonvernerklæring Cookie-erklæring © 2023 Pfizer AS. Innholdet er rettighetsbeskyttet.  

PP-UNP-NOR-0769
 
Pfizer AS, org.nr 915 213 596
Postadresse: Postboks 3, 1324 Lysaker
Besøksadresse: Drammensveien 288, 0283 Oslo
Tlf.: +47 67 52 61 00